Hjemvendte fra sandkassen

17. januar 2018


Den trofaste følger af CM Network ved, at vi har en stærk tilknytning til ørkenstaten Dubai i de Forenede Arabiske Emirater. I 2014 flyttede stifteren af firmaet, Magnus Kjøller, således derned - det samme gjorde René Kolmos og Karin Lykke Nielsen, der på daværende tidspunkt havde været ansat i henholdsvis CM Network og søsterselskabet Random. I Dubai skulle de nu begge arbejde for firmaet Pulz Solutions DMCC, stiftet af Magnus Kjøller.

Efter tre år i ørkenen, og efter at have fundet drømmehuset i Aalborg, er René og Karin nu vendt tilbage til os i CM Network, hvor de atter er blevet ansat. Denne gang som henholdsvis medejer af CM Network og CTO (René Kolmos) og Partner Manager (Karin Lykke Nielsen).

Som den kvikke læser måske kan gætte, danner René og Karin par i det private, og har gjort det siden 2009. I den tid de har været sammen har de boet i Málaga i Sydspanien 3 år, i Aalborg 2 år og senest Dubai i 3 år. Til glæde for venner og familie er planen nu at slå sig ned permanent i deres hus i Aalborg. Det skulle naturligvis fejres i dag med kagemand :-) Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook