Ny praktikant - Morten Vestbo

14. januar 2019


Vi lægger året ud med at byde velkommen til Morten Vestbo, vores nye praktikant i bogholderiet. Morten startede i praktik mandag den 7. januar, hvor hans opgaver vil være at assistere vores CFO, Lone Regnarsson, med generel bogføring og talknusning.

Morten er godt i gang med uddannelsen Financial Controller på UCN, som han afslutter til sommer. Det er i den forbindelse, vi har været så heldige at få ham i praktik de næste 12 uger.

Tre hurtige til Morten:

Hvad laver du i din fritid?
Fritiden bliver oftest brugt sammen med min kæreste. Derudover løber jeg, da jeg godt kan lide at udfordre mig selv og forbedre mig. Ellers så hygger jeg mig med lidt Fifa på Playstation. :-)

Hvorfor lige Financial Controller?
Jeg har altid været vild med tal og på handelsskolen fandt jeg ud af, at jeg ville være revisor. Derfor valgte jeg Financial Controller, men efter noget tid på studiet fandt jeg ud af, at jeg revisor ikke var lige så meget mig, som jeg havde troet. Der er for meget plejearbejde og ikke så meget konkret arbejde med som jeg havde troet. Jeg blev derfor meget interesseret i at være økonomimedarbejder, da det passede mere til det, jeg ville.

Hvad er din yndlingssport?
Fodbold. Uden tvivl. Jeg har også været fodboldtræner, så det er en sport jeg går meget op i. Jeg følger dog primært med i international fodbold, hvor særligt Liverpool står højt.

Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Morten og lære ham bedre at kende.


 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook