CM Network hjælper med opkøb af MusicOn Magazine!

28. april 2005


Kim Enk Zorde, MusicOn: ”Det var faktisk lidt sjovt... Vores virksomhed ZL Promotion beskæftiger sig med at promovere og reklamere for egne bands, kunstnere mv. og vi har længe gået og tænkt på, at starte et website op som fokuserede mere objektivt på branchen, ved simpelthen at levere musikanmeldelser mv. I den forbindelse havde vi idéen oppe at vende med CM Network som varetager de fleste af vores udviklingsopgaver."

"Noget utraditionelt blev vi, af Magnus fra CM Network, foreslået at købe et eksisterende musik-site  i stedet for selv at bygge et op fra grunden. Vi tænkte over dette, og som tiden gik blev fordelene mere og mere klare... det ville helt bestemt spare en del udviklingsstid, vi kunne købe et ”navn” der allerede var slået fast, og som havde faste brugere mv. Derfor henvendte vi os igen til Magnus, fortalte at vi syntes om ideen og blev enige om, at Magnus i kraft af sit og CM Networks store netværk skulle komme med en liste over potentielle sælgere." fortsætter Kim

"Der skulle ikke gå længe før vi fik en tilbagemelding med et par eksisterende sites, hvor ét af dem virkede som ”the one”. Magnus tog herefter kontakten og fungerede som mægleren der imellem os som køber og de tidligere ejere som sælgere forhandlede en endelig aftale på plads! I dag er det os der står bag MusicON. Siden købet har vi fået lavet nogle udvidelser på det bagvedliggende system, så det nu kører 100% efter vores hoved.”

Man kan sige, at denne noget utraditionelle opgave for ZL Promotion faktisk demonstrerer værdien i at have et webbureau der dels kender markedet, men også forstår vigtigheden i at kunne skelne ”skidt fra godt” når det drejer sig om det rent tekniske.

Ved salget af MusicOn gik CM Network ind, før der overhovedet var skrevet under på nogen købsaftale, og vurderede den aktuelle markedsværdi at et site som MusicOn, ud fra paramtre som besøgstal, navnets brand-værdi, sitets funktionalitet mv. og kunne konkludere en pris som websitet stod i.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook