Kæmpe Hjertebanken.dk opdatering!

12. oktober 2005


Vi har pr. dags dato opgraderet Hjertebanken.dk til en ny og forbedret udgave!

En af de mest markante ændringer i forhold til tidligere, er at det nu er muligt at sende gaver fra vores nye shop – både til adresser man selv angiver, men også til andre brugere. Vi står for forsendelsen og det er derfor 100% annonymt for begge parter. Betalingen sker fra din profils brugerkonto – som vi automatisk påfyldte med 25 kr. da du oprettede din profil – men som du også løbende kan tjene flere penge på, ved fx. at sende breve, være generelt aktiv på Hjertebanken.dk mv. Husk også at shoppen på Hjertebanken.dk naturligvis er porto- og gebyrfri zone ;-).

Foruden dette er der også kommet en række ny funktioner og forbedringer:

 
 • Facts: Her kan du se statistiske informationer om nyeste profiler, fødselsarer, hvem der skriver flest gæstebogsindlæg mv.
   
 • 100 hurtige: Her kan du tilknytte 100 spørgsmål (og dine svar) om alt imellem himmel og jord til din profil – benyt også den spændende søgemulighed som gør det muligt at finde ud af hvad brugere der matcher dine kriterier (angiv køn, alder mv.) mener om alt fra religion, forhold til utroskab til avisvalg. 
   
 • Smarere SMS funktioner: Du kan stadig modtage SMS når der er en bruger der skriver i din gæstebog, eller du modtager et brev. Vi har imidlertid været inde og optimere denne funktion, så du også kan vælge hvorvidt du kun vil modtage disse orienteringer hvis du er offline.
   
 • Kom øverst på søgningerne: Vi har åbnet op for muligheden for at blive fremhævet på søgeoversigten, til de brugere der ønsker at gøre sig ekstra bemærkede. Det koster kun et engangbeløb og er gældende i hele din profils levetid.
   
 • Slet sendt post: En del brugere har efterspurgt muligheden for at slette sendt post. Den er naturligvis også kommer med i denne opdatering.
   
 • Smartere orientering om ny post mv.: En del feedback har gået på at det er for ”let at overse” når man får ny post eller når der er en der skriver i ens gæstebog. Det har vi nu gjort noget ved, så næste gang du modtager post, mens du er online, vil du ikke være i tvivl.
   
 • Flere måder at tjene penge på: Det nye Hjertebanken lægger op til at aktive brugere belønnes med bonuser. Disse penge, som indsættes på din profils brugerkonto, kan bruges i shoppen, til at oprette shout-outs mv. og andre ekstra-funktioner. Har du brug for at tjene ekstra penge på din brugerkonto tilbyder vi nu også en række nye indtjeningsmuligheder for dette.
   
 • Hurtigere load tider: Endelig har vi lagt et stort arbejde i at gøre Hjertebanken.dk hurtigere. I takt med at der kommer flere og flere nye brugere lægger det et større og større pres på vores servere. Her har vi været inde og omstrukturere så du får en bedre og hurtigere Hjertebanken-oplevelse.
   
 • Og meget mere....

Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook