Nyheder

CM Network A/S er en Succesvirksomhed

6. September 2019
CM Network A/S er en Succesvirksomhed

Vi er ekstremt stolte af at have modtaget prisen for at være en Succesvirksomhed i 2019.

CM Network A/S er i blandt de 200 bedste i Nordjylland målt på en periode over de sidste fem år.

Brian Korup Snedvig, direktør og medejer:

– Vi er stolte og ydmyge over at modtage denne pris. Det er en flot anerkendelse af mange års kontinuerligt hårdt arbejde for hele holdet. Tak til BDO og Spar Nord for det. For os handler succes ikke kun om sorte tal på bundlinjen. At definere succes er en sjov størrelse, og hos os handler succes i den grad også om at have det godt i hverdagen, præcis som Stig Holst Hartwig fra BDO uddyber det. Uden et stabilt fundament og en sund hverdag mindskes muligheden for at levere gode resultater. Derfor går vi meget op i medarbejdertilfredshed og at den enkelte har fleksibilitet til at yde sit bedste på arbejdet, men også have et liv ved siden af. Her føler jeg, at vi står med en moderne og sund tilgang til fortsat at drive en succesvirksomhed i mange år endnu.

Succesvirksomhed 2019 er en ny erhvervspris som hædrer de små og mellemstore virksomheder der kontinuerligt viser stabilitet og success over en periode på fem år. Spar Nord og BDO har analyseret over 350.000 virksomheder hvor af de 1.000 bedste er fundet. I hv er region af Danmark bliver de 200 bedste hædret med en pris, hvor CM Network A/S er blandt de udvalgte i Nordjylland.

Som Lasse Nyby, administrerende direktør i Spar Nord, forklarer:

– Succes kan defineres på mange måder, men for os handler en erhvervsmæssig succes om at levere varen år efter år. Det handler om at bevise, at din forretningsidé og din forretningsmodel er robust og bæredygtig og i stand til at skabe tilfredsstillende finansielle resultater og den vækst, som er en forudsætning for udviklingen af vores velfærdssamfund. Netop derfor er det også et afgørende kriterie, at virksomhederne gennem en længere årrække har leveret stærke
resultater.

Administrerende direktør Stig Holst Hartwig fra BDO supplerer:

– Med ”Succesvirksomhed 2019” ønsker vi først og fremmest at hædre de bundsolide danske virksomheder, der mestrer det lange seje træk. Virksomheder, som ikke nødvendigvis får opmærksomhed med innovative produkter, storstilede eksporteventyr eller kortvarige og lodrette vækstrater, men som er hverdagens helte. De der hver dag leverer en imponerende indsats som drivkraft i lokalområderne og i den danske økonomi som helhed.

 

Læs mere om Succesvirksomhed 2019 her: https://succesvirksomhed.dk

Pressemeddelelser fra Spar Nord og BDO:

https://nyheder.sparnord.dk/nyhedsrum/nyheder/erhverv/spar-nord-og-bdo-kaarer-danmarks-1000-mest- succesfulde-virksomheder

https://www.bdo.dk/da-dk/nyheder/nyt-fra-bdo/succesvirksomhed-2019