Nyheder

Da Thomas mødte Apple

10. September 2015

Kan du huske 18-årige Thomas Vagning fra Brønderslev? Hvis ikke, kan du læse om ham lige her. Thomas fik muligheden for at tage til San Francisco til Apples store årlige udviklerkonference og vi støttede ham i hans tur dertil. Vi ville selvfølgelig gerne vide alt om, hvad han foretog sig mens han var der, og heldigvis ville han gerne dele det med os, og alle der læser dette. Herunder kan du læse, hvad han selv skriver om opholdet:

“Min tur til WWDC15 i San Francisco hos Apple var intet mindre end fantastisk. Apple havde samlet hele 6000 udviklere og designere fra hele verden. Alle de store navne og virksomheder man har hørt om, og mange andre, var der. Derudover 350 studerende, hvor jeg selv var én af dem, som Apple havde håndplukket til at få denne fantastiske mulighed for at lære, opleve og møde nye mennesker.

Fra første dag var det helt overvældende. Vi studerende skulle mødes en dag før konferencen for at få lidt info om, hvordan alt ville foregå. Konferencen begyndte mandag morgen med en Keynote, hvor Apple præsenterede iOS 9, Apple Music og meget mere. Så de første af de 6000 deltagere begyndt at stå i kø søndag nat. Efter Keynote’en åbnede de forskellige “labs” og lærings “sessions”. Hvis du havde et problem eller et spørgsmål, var du sikker på, at der altid var mindst én som kunne hjælpe dig. I løbet af de 5 dage konferencen varede, lærte jeg meget mere om app udvikling end jeg troede var muligt. Ikke nok med, at jeg lærte meget, så mødte jeg rigtigt mange dygtige mennesker, hvilket har åbnet op for et hav af muligheder, så snart jeg er færdig med gymnasiet. Ligeledes har jeg også skabt en masse venskaber med folk som deler den samme interesse som mig. Jeg var også en tur ude forbi Facebook’s hovedkvarter, for at få en rundvisning og snakke med nogle af deres udviklere og designere. Der blev også åbnet en masse døre af muligheder, så vi har aftalt at de kontakter mig næste sommer når jeg er færdig med skole.

Alt i alt var det en uforglemmelig oplevelse, som har givet mig mange flere muligheder, end jeg havde regnet med. Det var fantastisk at opleve WWDC, og jeg håber, at det langt fra bliver min sidste.”