Nyheder

Et lille kig ind i fremtiden

30. June 2014

Som vi fortalte i starten af juni, så har vi i den seneste periode været i en omfattende proces omkring gentænkning af fremtidens CM Network A/S.

Nu er vi så langt i denne proces, at vi er klar til at give jer et lille kig på, hvad fremtiden bringer for såvel os som vores brugere. Det helt centrale bliver en stor rebranding og simplificering af vores pointunivers! Således bliver samtlige pointsites afviklet i sin nuværende form og samlet i et helt nyt site: PointWorld!
PointWorld ser dagens lys den 22. september, men allerede til august åbner vi op for beta tests.

PointWorld er på mange måder det naturlige næste skridt her syv år efter PointShop så verdens lys for første gang. Med PointWorld bliver en række administrative og logistiske udfordringer løst, men vigtigst af alt, så giver vi vores brugere et nyt, større og langt mere tilgængeligt produkt. Vi er overbeviste om, at PointWorld gør deres pointjagt både sjovere, nemmere og langt mere udbytterigt. Med andre ord glæder vi os helt utroligt til, at vi om en lille måned åbner op for beta-tests forud for den officielle launch den 23. september 2014.

Vil du læse meget mere om tankerne bag PointWorld, og hvad konceptet kommer til at tilbyde? Så læs Direktør Magnus Kjøllers blogindlæg om dette lige her. (OBS! Blogindlægget er på engelsk)