Nyheder

Magnus Kjøller sælger sit livsværk til nøglemedarbejdere

1. September 2017

18 år efter at have skabt CM Network, sælger iværksætteren og Business Angel Magnus Kjøller livsværket. Firmaet overtages af 4 ansatte, med Brian K. Snedvig i spidsen.

Efter næsten 20 år med opstart og drift af egne virksomheder, sælger iværksætteren Magnus Kjøller nu to af sine store selskaber; CM Network A/S og Forbrugerpost ApS. Per 1. september 2017 overtages de to firmaer af 4 centrale medarbejdere:

  • Brian K. Snedvig
  • Karsten H. Bech
  • René Kolmos
  • Lone Regnarsson

Firmaerne vil fortsat have hjemme i Aalborg, nøjagtigt som gennem de sidste mange år. Med overtagelsen af de to firmaer håber de nye ejere, at kunne drive selskaberne mod øget succes. Om overtagelsen fortæller kommende direktør Brian K. Snedvig:

”Først og fremmest er vi utrolig glade og stolte over, at vi har muligheden for at købe og overtage virksomhederne CM Network A/S og Forbrugerpost ApS fra Magnus. Vi overtager sunde forretninger med de bedste kolleger, som vi alle har et nært forhold til. Vi ser frem til at kunne arbejde sammen med alle i de næste mange år. Fundamentet er solidt og vi kan slet ikke vente med at komme i gang.”

Magnus Kjøller vil fremover bruge sin fulde energi på investeringer og arbejdet som Business Angel, hvor han støtter og rådgiver iværksættere. Magnus Kjøller fortæller:

”Det er naturligvis meget emotionelt at sælge Forbrugerpost og CM Network, som har været en del af mit liv de sidste hhv. 9 år og 18 år. Jeg er dog meget tryg ved at give stafetten videre til en gruppe af nøglemedarbejdere, som til sammen har været i virksomhederne i mere end 25 år.”

Forbrugerpost ApS har gennem de sidste 9 år specialiseret sig i salg af assorterede fysiske produkter gennem abonnement. Firmaet skiller sig ud ved, at kunder selv har mulighed for at sammensætte deres månedlige forsendelse, fremfor en prædefineret vare (og mængde) hver måned.

CM Network A/S har skabt et unikt pointunivers, hvor brugerne kan bytte, sælge og købe ydelser, produkter mv. for virtuel valuta.

Begge firmaer er til stede på adskillige internationale markeder, med hovedsæde i Danmark.

Yderligere spørgsmål rettes til Brian K. Snedvig på: brs@cmnetwork.dk