Nyheder

Mød os på Karrieremessen 2019

25. April 2019

Onsdag den 15. maj deltager vi endnu en gang i UCN Finans Karrieremesse, hvor du kan møde os og få en snak om at komme i praktik hos os. Vores mål er at finde en dygtig Financial Controller praktikant, der gennem 12 ugers praktikforløb vil få en unik indsigt i, hvordan dagligdagen i et bogholderi foregår.

Sidste år var vi så heldige at få en aftale med Morten Vestbo, som vi har haft i praktik i 12 uger siden januar. Morten har blandt andet skrevet følgende om sit praktikophold hos os:

Jeg har oplevet meget stor tillid lige fra starten af, hvilket var rigtig dejligt. Efter en introduktion og efter at de kunne mærke at jeg var klar til det, så fik jeg flere og flere opgaver som jeg fik lov og sidde med helt selv, det var rigtig fedt at opleve at man ikke blev kigger over skulderen hele tiden og at man følte sig endnu mere som en del af teamet, da man kunne lave flere og flere opgaver selvstændigt.

Jeg blev lovet en spændende og lidt anderledes praktik end de traditionelle praktiksteder vil kunne tilbyde og det har jeg fået. Jeg har prøvet mange spændende opgaver som bogføring, store excel regneopgaver og bankafstemning. Den største opgave var at jeg fik ansvar for at lave noget kurs regulering på valuta konti, dette var rigtig spændende og fedt, fordi det var en opgave til årsregnskabet, noget som jeg kun havde forventet at skulle kigge chefen over skulderen på, men fik lov til at sidde med selv.


Den 15. maj vil vores COO Karsten Bech og CFO Lone Regnarsson stå klar på vores stand til Karrieremessen på UCN Finans.