Nyheder

Ny praktikant – Morten Vestbo

14. January 2019

Vi lægger året ud med at byde velkommen til Morten Vestbo, vores nye praktikant i bogholderiet. Morten startede i praktik mandag den 7. januar, hvor hans opgaver vil være at assistere vores CFO, Lone Regnarsson, med generel bogføring og talknusning.

Morten er godt i gang med uddannelsen Financial Controller på UCN, som han afslutter til sommer. Det er i den forbindelse, vi har været så heldige at få ham i praktik de næste 12 uger.

Tre hurtige til Morten:

Hvad laver du i din fritid?
Fritiden bliver oftest brugt sammen med min kæreste. Derudover løber jeg, da jeg godt kan lide at udfordre mig selv og forbedre mig. Ellers så hygger jeg mig med lidt Fifa på Playstation. 🙂

Hvorfor lige Financial Controller?
Jeg har altid været vild med tal og på handelsskolen fandt jeg ud af, at jeg ville være revisor. Derfor valgte jeg Financial Controller, men efter noget tid på studiet fandt jeg ud af, at jeg ikke ville udelukke det ene frem for det andet og Jeg kunne egentlig også godt se mig selv sidde i et bogholderi. Jeg har derfor set rigtig meget frem til praktikperioden og glæder mig til at lære en masse og prøve at være en del af et fast arbejdsteam.

Hvad er din yndlingssport?
Fodbold. Uden tvivl. Jeg har også været fodboldtræner, så det er en sport jeg går meget op i. Jeg følger dog primært med i international fodbold, hvor særligt Liverpool står højt.

Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Morten og lære ham bedre at kende.