Nyheder

Om at bringe smil og glæde til hverdagen…

26. August 2016

Intet måler sig med at se glæden i et barns øjne – den rene, fantastiske glæde. Når vi ser børn der kæmper kampen mod cancer, kan der være langt til denne glæde, og det er hjerteskærende at se dem frarøvet den af sygdommen.
To gange om året rejser organisationen til Nepal med forskellige midler til at forbedre børnenes hverdag. Blokkene her kan de nu bruge til at lære at læse, skrive og regne – eller blot til at male eller tegne et billede – præcis som ethvert andet barn.

Hvert eneste år får ca. 160 børn i Danmark konstateret cancer – et tal der har været konstant siden 1943. Et behandlingsforløb mod cancer for børn strækker sig, typisk, over to til tre år og involverer ofte operation, kemo, stråleterapi, blodtransfusioner og antibiotika. Det kræver selvfølgelig utrolig meget af børnene og deres familier, som bliver mærket for livet. Det er ganske almindelige familier der rammes af denne sygdom, som lyn fra en klar himmel. Dem vil vi gerne hjælpe med at få lidt flere farverige og rare oplevelser, omstændighederne taget i betragtning.

Vi har derfor valgt at donere til Familier med kræftramte børn www.fmkb.dk Fordi vi mener de gør en enorm indsats for at børnene og deres familier kan få en hverdag som er lidt bedre end den ellers ville være med så skrækkelig en sygdom helt inde på livet. Familier med kræftramte børn skaber resultater, i form af smil, grin og glæde hos familierne og børnene, og det er vi glade for at kunne støtte hos CM Network.

Organisationen Familier med kræftramte børn arbejder hver eneste dag for, at hjælpe disse familier gennem falige, sociale og rekreative aktiviteter. Vi vil glæde os til at se hvordan der kan skabes endnu flere smil på læberne hos hårdt prøvede familier, som når de f.eks har været på weekendtur til Legoland og besøg hos Falck i Aalborg. Oplevelser der forhåbentlig beriger børnenes og familiernes hverdag i en svær tid.