Nyheder

PointWorld BETA lanceret

7. August 2014

Den 30. juni kunne vi løfte sløret for, hvad fremtiden bringer for CM Network: PointWorld! I den forbindelse fremlagde vi også en tidsplan for lanceringen, hvoraf det fremgik, at vi 6. august ville åbne op for en BETA version af PointWorld. Omend det blev sent, så lykkedes dette også, da vi i går aftes slog dørene op for den helt nye version af vores pointunivers.

Besøg PointWorld i dag og vær blandt de allerførste til at gå på opdagelse på det nye site; prøv de nye features, bliv bekendt med oprettelse af ‘ads’ og vær med til at påvirke, hvordan det endelige PointWorld vil se ud. Ved at sende os din feedback på sitet og dets indhold er du således med til at fortælle os, hvad der virker, og hvad der måske bør videreudvikles.

Vi har allerede modtaget en del feedback, og interessen har været overvældende og yderst positiv. Selvom det konstant udvider vores to-do, så er vi meget glade for alle jeres kommentarer – vi fortsætter samtidig arbejdet mod at gøre PointWorld helt klar, så vi ultimo september kan præsenterer jer for en helt ny, unik pointoplevelse på PointWorld.com!