Nyheder

Sådan slap vi af med 600 papirblokke + det løse

6. April 2016

Kender du det, at du lige har 600 papirblokke liggende, i forskellige størrelser, som du ikke lige ser dig selv kradse dig igennem, uanset hvor mange noter du tager til lige så mange møder? Dén situation befandt vi os i. Efter flytning havde vi en del (mildt sagt) kontorartikler til overs, som vi ikke kunne finde plads til.

Vi går ikke ind for ressourcespild – til gengæld går vi stærkt ind for velgørenhed. Da vi hørte, at projektet Gør En Forskel, en organisation der arbejder for at forbedre forholdene på et nepalesisk børnehjem, søgte sponsorer, var samarbejdet oplagt. Den 19. marts kunne vi derfor med glæde aflevere 600 papirblokke og 250 ringbind.

To gange om året rejser organisationen til Nepal med forskellige midler til at forbedre børnenes hverdag. Blokkene her kan de nu bruge til at lære at læse, skrive og regne – eller blot til at male eller tegne et billede – præcis som ethvert andet barn.

Uddrag fra Gør En Forskels facebookgruppe
Gør En Forskel er et non-profit privat tiltag, oprettet i maj 2013 af Jeppe Jacobsen. Alle indsamlede midler og artikler går ubeskåret til børnehjemmet i Nepal. Hovedmålet med projektet er at fungere som en ønskefond til løsning af de mere specielle opgaver og ønsker. I samarbejde med børnehjemmet udarbejdes der årligt en prioriteringsliste med de artikler og emner som bliver nødvendige for det kommende år.

Har du selv fået lyst til at støtte organisationens arbejde, kan du donere via Mobilepay på 29 84 76 32.