Nyheder

Tjen point på dit sprog

17. August 2015

Her hos CM Network plejer vi ikke at stå tilbage for at afprøve nye metoder og teknikker. Derfor har vi også med glæde taget en lidt utraditionel metode i brug for at få vores pointsite, PointWorld, oversat til hvert af vores brugeres lokale sprog.

Tidligere har vi brugt megen tid, energi og ressourcer på at outsource alle vores oversættelser – eller endog selv lave dem, som vi har haft in-house medarbejdere til. Men outsourcing er både langsomt, dyrt og tidskrævende. I stedet har vi valgt at benytte os af PointWorlds setup: Vi har mange brugere. De taler forskellige sprog. Og vi har allerede en betalingsmetode på plads (10 point per ord). Crowdsourcing er det nye outsourcing. Vi vil betale vores brugere med point, hver gang de oversætter en bid af vores site til deres eget sprog. Det er nemt. Det er simpelt. Og det er lige præcis i CM Networks og PointWorlds ånd.

Vi glæder os rigtig meget til at lancere denne nye måde at tjene point på, samt af få PointWorld oversat til alle verdens sprog med hjælp fra vores brugere, så husk at holde øje med PointWorld når vi midt i september sætter gang i vores oversættelse.

Tjek PointWorld ud lige her