Nyheder

Beklager, at vi har været stille

4. June 2014

I december 2013 gennemførte vi en større downsizing, og siden denne har det været småt med vores udmeldinger herpå siden og overfor omverdenen. Men hvad er der egentligt sket siden da?

Den korte historie er, at vi har været i en salgsproces, hvor der siden januar er blevet arbejdet målrettet med en specifik køber til CM Network A/S. Dette arbejde har gjort, at vi har ligget stille omkring fornyelse af vores koncepter, og af åbenlyse årsager har vi ikke kunne melde noget ud om denne proces undervejs. Beklageligvis måtte vi i sidste uge indse, at salget – til trods for aftaler om det modsatte – i sidste ende måtte afblæses fordi man fra købers side havde en række økonomiske forpligtelser, der ikke kunne overholdes.

Direktør og Ejer Magnus Kjøller har valgt at lægge kortene på bordet, og han giver således en uddybende forklaring af hele processen på sin personlige blog. Læs hele historien om det mislykkede salg her.

Hvor efterlader dette CM Network A/S?
Konceptuelt har vi ligget stille i en lang periode, men nu skal rusten bankes af, og vi ser mod fremtiden og er fyldt med nye idéer til, hvordan CM Network tager næste skridt i sin udvikling! Allerede nu arbejdes der på konkrete idéer og projekter.

Henover de sidste måneder har vi set det positive resultat af decembers downsizing i form af en økonomi, der igen er stabil og dermed giver os en sikkerhed i forbindelse med den forestående udviklingsperiode.

Vi er allerede i gang med at diskutere, hvad fremtiden skal bringe, og vi forventer at kunne præsentere fremtidens CM Network inden sommerferien. Indtil da: Undskyld for stilheden – vi glæder os til igen at give nye, spændende muligheder for vores brugere og samarbejdspartnere.